Pályázati eljárások Hírek, közlemények Szabályozás
Keresés
 az interneten
 a honlapon
 a pályázatok között
Hírlevélre feliratkozás
Név*:
E-mail cím*:
E-mail cím újra*:
Hírlevelek, amelyekre jelentkezhet:

Ebben a menüpontban az MTVA Mecenatúra pályázati eljárásait azok időszerűsége alapján találja meg.

Az 'Aktuális pályázati eljárások' között azokat, amelyek esetében még lehet mód pályázat beadására, de legalábbis a bírálati, értékelési szakasz még nem zárult le.

A 'Ellenőrzés alatt lévő pályázati eljárások' között azokat, amelyek esetében a támogatásra vonatkozó médiatanácsi döntés már megszületett, vagyis a szerződéskötési, illetve a beszámolási, az ellenőrzési szakasz még nem zárult le.

A 'Lezárt pályázati eljárások' valójában a korábbi eljárások archívuma, itt azok az eljárások találhatóak meg, amelyek esetében már valamennyi támogatott eleget tett beszámolási kötelezettségének, s az ellenőrzéseket az Alap lezárta.

A 'Pályázati eljárással kapcsolatos kérdések' menüpontban az aktuális pályázati eljárásokkal, illetve a pályázatok beadásával kapcsolatos kérdések, valamint az azokra adott válaszok olvashatóak. Amennyiben a pályázati díjak visszafizetésével, számlázással kapcsolatban van kérdésük, kérjük, keressék az NMHH Pénzügyi osztályának ügyintézőjét Vízkeleti Judit, 457-7237, vizkeleti@nmhh.hu


AKTUÁLIS PÁLYÁZATI ELJÁRÁSOK

ELLENŐRZÉS ALATT LÉVŐ PÁLYÁZATI ELJÁRÁSOK

LEZÁRT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSOK


További anyagok

-
-
-
Készítette: MTVA