MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

Cserés Miklós 2015

Közlemény - CSERÉSMIKLÓS2015

Közlemény a dramatizált hangjáték vagy hangjátéksorozat gyártásának támogatására kibocsátott pályázati eljárásban a szinopszisok beküldési határidejének módosításáról

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdetett meg dramatizált hangjáték vagy hangjátéksorozat gyártásának támogatására 50.000.000 Ft keretösszegben.

A Médiatanács 2015. április 28-ai döntésével a pályázati eljárásban a szinopszisok beküldési határidejét 2015. május 11-e 12 óráig meghosszabbította.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő űrlap, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatóság honlapjáról (//mecenatura.mtva.hu/).

A pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket a pályázó az eljárás harmadik szakasza szerinti utolsó beadási napig kizárólag az alábbi címre küldött elektronikus levélben teheti fel: kerdesek@mecenatura.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak.