MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

Escher 2013

Közlemény - ESCHERKÁROLY2013

Közlemény a magyar vonatkozású események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására meghirdetett pályázati eljárás (ESCHERKÁROLY2013) 15. hetében beérkezett érvényes és teljes pályázatokról.

Közlemény

a magyar vonatkozású, előre nem látható események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására meghirdetett pályázati eljárás (ESCHERKÁROLY2013) 15. hetében beérkezett érvényes és teljes pályázatokról

A magyar vonatkozású, előre nem látható események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására meghirdetett pályázati eljárás (ESCHERKÁROLY2013) 15. hetében 2 érvényes és teljes pályázat érkezett be. A Médiatanácstól igényelt támogatás együttes összege: 1.750.000 Ft.

A pályázati eljárás 12-14. heteiben nem érkezett be érvényes és teljes pályázat az ESCHERKÁROLY2013 pályázati eljárásra.

A Médiatanács a pályázati eljárásban beérkező érvényes és teljes pályázatok értékelésére és bírálatára a pályázati felhívás értelmében az esemény műfaji, tematikus feldolgozásának jellegéből adódóan vagy a dokumentumfilmek, vagy az ismeretterjesztő filmek értékelésére megválasztott szakértőkből álló bírálóbizottság elnökét és két tagját bízza meg. A két tagot a bírálóbizottság megválasztott tagjai közül a bírálóbizottság elnöke kéri fel.

A pályázati eljárás 15. heti bírálatához a bírálóbizottság elnöke az alábbi tagokat kérte fel:

elnök:  Vitézy László,

tagok:  Szakály István, Török Gábor, Bokor Attila és dr. Gazda István