MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

Közlemény - ESCHERKÁROLY2013

Közlemény a magyar vonatkozású események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására meghirdetett pályázati eljárás (ESCHERKÁROLY2013) 9. hetében beérkezett érvényes és teljes pályázatokról.

a magyar vonatkozású események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására meghirdetett pályázati eljárás (ESCHERKÁROLY2013) 9. hetében beérkezett érvényes és teljes pályázatról

A magyar vonatkozású események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására meghirdetett pályázati eljárás (ESCHERKÁROLY2013) 9. hetében 1 érvényes és teljes pályázat érkezett be és a Médiatanácstól igényelt támogatás együttes összege: 650.000 Ft.

A Médiatanács a pályázati eljárásban beérkező érvényes és teljes pályázatok értékelésére és bírálatára a pályázati felhívás értelmében az esemény műfaji, tematikus feldolgozásának jellegéből adódóan vagy a dokumentumfilmek, vagy az ismeretterjesztő filmek értékelésére megválasztott szakértőkből álló bírálóbizottság elnökét és két tagját bízza meg. A két tagot a bírálóbizottság megválasztott tagjai közül a bírálóbizottság elnöke kéri fel.

A pályázati eljárás 9. heti bírálatához a bírálóbizottság elnöke az alábbi tagokat kérte fel:

elnök: Vitézy László,

tagok: Bokor Attila és dr. Gazda István.