MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

Közlemény - ESCHERKÁROLY2013

Közlemény a magyar vonatkozású események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására meghirdetett pályázati eljárás (ESCHERKÁROLY2013) 8. hetében beérkezett érvényes és teljes pályázatokról

Közlemény

A magyar vonatkozású események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására meghirdetett pályázati eljárás (ESCHERKÁROLY2013) 8. hetében beérkezett érvényes és teljes pályázatokról

A magyar vonatkozású események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására meghirdetett pályázati eljárás (ESCHERKÁROLY2013) 8. hetében 3 érvényes és teljes pályázat érkezett be és a Médiatanácstól igényelt támogatás együttes összege: 2.274.500 Ft.

A pályázati eljárás 3. – 7. heteiben nem érkezett be érvényes és teljes pályázat az ESCHERKÁROLY2013 pályázati eljárásra.

A Médiatanács a pályázati eljárásban beérkező érvényes és teljes pályázatok értékelésére és bírálatára a pályázati felhívás értelmében az esemény műfaji, tematikus feldolgozásának jellegéből adódóan vagy a dokumentumfilmek, vagy az ismeretterjesztő filmek értékelésére megválasztott szakértőkből álló bírálóbizottság elnökét és két tagját bízza meg. A két tagot a bírálóbizottság megválasztott tagjai közül a bírálóbizottság elnöke kéri fel.

A pályázati eljárás 8. heti bírálatához a bírálóbizottság elnöke az alábbi tagokat kérte fel:

elnök: Vitézy László,

tagok: Török Gábor, Hermann Róbert, Bokor Attila és dr. Gazda István.