MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

Ember 2017 Kollányi 2017

Közlemény

Közlemény a KOLLÁNYIÁGOSTON2017 és az EMBERJUDIT2017 pályázati felhívások értékelési szempontjainak kiegészítéséről

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap által a Magyar Média Mecenatúra Program keretében meghirdetett KOLLÁNYIÁGOSTON2017 és EMBERJUDIT2017 pályázati felhívásaiban a Médiatanács 2017. május 29-ai döntésével az értékelési szempontokat az alábbiak szerint egészíti ki:

1.

Az ismeretterjesztő filmek gyártásának támogatására meghirdetett KOLLÁNYIÁGOSTON2017pályázati eljárás pályázati felhívása 3.2.7. pontját – a második és harmadik fordulóban – az alábbiakkal egészíti ki:

  • 3.2.7. A tartalmi értékelés során a bizottság előnyben részesíti:

e)    a kifejezetten gyermekek részére készült, médiaműveltségük növelését célzó ismeretterjesztő filmek gyártását vállaló szinopszisokat és pályázatokat.

2.

dokumentumfilmek gyártásának támogatására meghirdetett EMBERJUDIT2017 pályázati eljárás pályázati felhívása 3.2.7. pontját – a második és harmadik fordulóban – az alábbiakkal egészíti ki:

  • 3.2.7. A tartalmi értékelés során a bizottság előnyben részesíti:

g)    a kifejezetten gyermekek részére készült, médiaműveltségük növelését célzó dokumentumfilmek gyártását vállaló szinopszisokat és pályázatokat.