MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

Közlemény - CSERÉSMIKLÓS2014

Közlemény a dramatizált hangjáték vagy hangjátéksorozat gyártásának támogatására kibocsátott pályázati eljárásban a szinopszisok beküldési határidejének módosításáról

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2014. március 18-ai döntésével a dramatizált hangjáték vagy hangjátéksorozat gyártásának támogatására (CSERÉSMIKLÓS2014) meghirdetett pályázati eljárásban a szinopszisok beküldési határidejét 2014. március 31-e 12 óráig meghosszabbította.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő űrlap, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Támogatási területe honlapjáról (http://tamogatas.mtva.hu/).

A pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket a pályázó az eljárás harmadik szakasza szerinti utolsó beadási napig kizárólag az alábbi címre küldött elektronikus levélben teheti fel: kerdesek@tamogatas.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak. Ezzel egyidejűleg a többi pályázó tájékoztatása érdekében a pályázati eljáráshoz kapcsolódó dokumentumok között ‘A pályázati eljárással kapcsolatos kérdések’ címen honlapján is nyilvánosságra hozza a beérkező kérdéseket és válaszokat.