MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

Dargay 2015

Közlemény - DARGAYATTILA2015

Közlemény a Médiatanács által már támogatásban részesített gyermek, ifjúsági és családi témájú animációs filmsorozatok további epizódjai gyártásának és önálló, egyedi animációs filmalkotások gyártásának támogatására kibocsátott pályázati eljárás második fordulójának meghirdetéséről

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2015. november 17-én úgy döntött, hogy az általa már támogatásban részesített gyermek, ifjúsági és családi témájú animációs filmsorozatok további epizódjai gyártásának és önálló, egyedi animációs filmalkotások gyártásának támogatására meghirdetett háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárásban (DARGAYATTILA2015) második fordulót hirdet.

Az eljárás második fordulójában a nyertes filmalkotások támogatására 76.000.000 Ft-ot különít el.

A pályázati eljárás második fordulója három egymásra épülő szakaszának eljárási határidőit az alábbi táblázat tartalmazza.

az eljárás elnevezése

DARGAYATTILA2015 – 2. forduló

első szakasz

(az űrlap, valamint a szinopszis és a látványterv/figuraterv elektronikus úton történő benyújtása)

2015. december 10. 12:00

második szakasz

(a bizottság a pályázókat legfeljebb 20 perces konzultációra hívja be)

2016. február 15-19.

harmadik szakasz

(pályázati kérelmet és annak mellékleteit kell benyújtani)

2016. március 16/17.

március 22/23/24.

a Médiatanács döntésének határideje

2016. április 26.

a filmalkotás befejezésének határideje

2017. július 27.

a filmalkotás bemutatásának határideje

2018. március 31.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő űrlap, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatóság honlapjáról (//mecenatura.mtva.hu/).

A pályázó a pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket az eljárás harmadik szakaszának utolsó beadási napjáig kizárólag a kerdesek@mecenatura.mtva.hu címre küldött levélben teheti fel. Az Alap legkésőbb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ.