MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

Neumann 2017

NEUMANNJÁNOS2017 - Közlemény

Közlemény a NEUMANNJÁNOS2017 pályázati felhívásról

Közlemény

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap által a Magyar Média Mecenatúra Program keretében meghirdetett NEUMANNJÁNOS2017 pályázati eljárásban a Médiatanács 2018. március 6-ai döntése értelmében a harmadik forduló beadási határidejét 2018. március 20-a 12:00:00 óráig meghosszabbítja.

A Médiatanács ugyanezen döntésével a pályázati felhívás pályázók körére vonatkozó 1.4.1. a) és b) pontját az egyéni vállalkozók körével egészíti ki.

„1.4.1. A jelen eljárásban pályázatot kizárólag

  • a) gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, alapítvány, egyesület, középfokú és felsőoktatási intézmény nyújthat be, azzal a feltétellel, hogy a pályázat beadásának időpontjában az NMHH nyilvántartásába vett magyarországi lekérhető médiaszolgáltatási jogosultsággal már rendelkezik, vagy
  • b) gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, alapítvány, egyesület, középfokú és felsőoktatási intézmény nyújthat be valamely, az NMHH nyilvántartásába vett magyarországi lekérhető médiaszolgáltatást nyújtó médiaszolgáltató (a továbbiakban: médiaszolgáltató) vásárlási szándéknyilatkozatának birtokában.”