MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

Közlemény - RADIOALLANDO2015

A RADIOALLANDO2015 pályázati eljárásban beérkezett pályázatok típushibái

A bírálóbizottság a RADIOALLANDO2015 pályázati eljárásban benyújtott pályázatok alábbi típushibáira szeretné felhívni a pályázók figyelmét:

  • A pályázati felhívás 4.2.g1) pontjában rögzítettek szerint korábbi RADIOALLANDO eljárásban már támogatott állandó műsor esetén a pályázat beadásának idejét megelőző negyedévből kell a pályázónak a 3 adást kiválogatnia. (azaz a pályázat beadási napját megelőző 3 hónapon belüli időtartamból)
  • A műsorszám(ok) tervezett összköltségének összhangban kell lennie a pályázati kérelem adatlapjának 34. (a médiaszolgáltató műsorkészítésre fordított éves költsége), illetve 35. (a médiaszolgáltató működtetésre fordított éves költsége) soraiban megadott adatokkal.
  • A pályázati kérelem adatlapjának Egyéb adatok rovatait is ki kell tölteni, különös tekintettel az Adatlap 34. (a médiaszolgáltató műsorkészítésre fordított éves költsége) és 35. (a médiaszolgáltató működtetésre fordított éves költsége) soraira, ennek hiányában a bírálóbizottság nem tud reális képet alkotni a benyújtott pályázat költségvetésének megalapozottságáról.
  • Sporthír-blokkot tartalmazó hírműsor esetén a pályázati felhívás 8.2.d) pontjában előírt maximum 2 perc időtartamtól eltérni nem lehet.
  • A pályázati felhívás 4.2.d) pontjaként benyújtott adásmenet/műsortükör – mind az adásba helyezés időpontját, mind a műsorszám tartalmát tekintve – egyezzen meg a 4.2.g1) mellékletként csatolt állandó műsorszám/ok felvételével.
  • A pályázó az állandó műsorszámra elszámolni kívánt jogdíjat arányosan és reálisan, az éves kiadásaival összhangban állapítsa meg és azt közvetlenül az állandó műsorszámhoz köthető mértékben számolja el.

Kérjük, hogy a pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseiket a kerdesek@mecenatura.mtva.huelektronikus címre szíveskedjenek küldeni!