MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM

TV 2015

Közlemény - TVALLANDO2015

A TVALLANDO2015 pályázati eljárásban beérkezett pályázatok típushibái

A TVALLANDO2015 pályázati eljárás 3. fordulójának közelgő beadási napjára tekintettel az alábbi típushibákra szeretnénk felhívni a pályázók figyelmét:

  • A Médiatanács – 2015. június 9-ei döntésével – a pályázati felhívás 1.1.2. pontját módosította, rögzítette a támogatott időszakban a pályázók által műsortípusonként vállalható minimális adásszámot, ennek megfelelően a felhívásban előírt adásszámnál kevesebb műsorra nem nyújtható be pályázat.
  • A pályázati felhívás 4.2.g1) pontjában rögzítettek szerint korábbi TVALLANDO eljárásban már támogatott állandó műsor esetén a pályázat beadásának idejét megelőző negyedévből kell a pályázónak a 3 adást kiválogatnia.
  • Korábbi TVALLANDO eljárásban még nem támogatott állandó műsor esetén a próba-adás hossza nem lehet rövidebb a felhívás 8. pontjában rögzítettnél.
  • A műsorszám(ok) tervezett összköltségének összhangban kell lennie a pályázati kérelem adatlapjának 39. (a médiaszolgáltató műsorkészítésre fordított éves költsége), illetve 40. (a médiaszolgáltató működtetésre fordított éves költsége) soraiban megadott adatokkal.
  • A pályázati kérelem adatlapjának Egyéb adatok rovatait is ki kell tölteni, különös tekintettel az Adatlap 39. (a médiaszolgáltató műsorkészítésre fordított éves költsége) és 40. (a médiaszolgáltató működtetésre fordított éves költsége) soraira, ennek hiányában a bírálóbizottság nem tud reális képet alkotni a benyújtott pályázat költségvetésének megalapozottságáról.

Kérjük, hogy a pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseiket a kerdesek@mecenatura.mtva.huelektronikus címre szíveskedjenek megküldeni!