MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM
2015

Pályázati eljárás

Pályázati eljárás státusza:lezárt

DARGAYATTILA2015 (ANIMACIOSOROZAT)

Beadási határidők:
2015 jun. 10, 12:00:00, Pályázati felhívás 2.3.1. pontja szerint lezárt
2016 már. 24, 04:00:00, Pályázati felhívás 2.3.1 pontja szerint lezárt
Pályázat nyelve: Magyar

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg általa már támogatásban részesített gyermek, ifjúsági és családi témájú animációs filmsorozatok további epizódjai gyártásának és önálló, egyedi animációs filmalkotások gyártásának támogatására 250.000.000 Ft keretösszegben.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. számú törvény (a továbbiakban: Mttv.) 137. §-ának (1) bekezdése, illetve a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján

háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg általa már támogatásban részesített gyermek, ifjúsági és családi témájú animációs filmsorozatok további epizódjai gyártásának és önálló, egyedi animációs filmalkotások gyártásának támogatására 250.000.000 Ft keretösszegben.

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

DARGAYATTILA2015

időpontok

első szakasz

(az űrlap, valamint a szinopszis elektronikus úton történő benyújtása)

határidő: 2015. április 1.

12:00 óra

második szakasz

(a bizottság a pályázókat legfeljebb 20 perces konzultációra hívja be)

2015. május 11. – május 22. között

harmadik szakasz

(pályázati kérelmet és annak mellékleteit kell benyújtani)

2015. június 2-a és június 10-e között, megismételt benyújtási nap: június 11-e

  • a) A Médiatanács által már támogatott animációs filmek további epizódjai gyártásának támogatása esetében az egy epizódra jutó támogatás összege nem lehet magasabb a pályázó ugyanazon sorozatának korábbi epizódjaira elnyert összegek közül az egy epizódra jutó legalacsonyabb értékű támogatás összegénél,

b)  Az önálló, egyedi animációs filmek gyártásának támogatása esetében a támogatás összege legfeljebb 30.000.000 Ft.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő űrlap, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatóság honlapjáról (//mecenatura.mtva.hu/).

A pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket a pályázó az eljárás harmadik szakasza szerinti utolsó beadási napig kizárólag az alábbi címre küldött elektronikus levélben teheti fel: kerdesek@mecenatura.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak.