MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM
2017

Pályázati eljárás

Pályázati eljárás státusza:lezárt

FEHÉRGYÖRGY2017 (TVFILM)

Beadási határidők:
2017 jun. 08, 12:00:00, Pályázati felhívás 1.4. pontja szerint lezárt
Pályázat nyelve: Magyar

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap háromszakaszos pályázati eljárást hirdet televíziófilmek és televíziófilm-sorozatok gyártásának vissza nem térítendő támogatására 600.000.000 Ft keretösszegben.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján a Magyar Média Mecenatúra Program keretében

háromszakaszos pályázati eljárást hirdet televíziófilmek és televíziófilm-sorozatok gyártásának vissza nem térítendő támogatására 600.000.000 Ft keretösszegben.

A pályázati eljárásban legfeljebb 70 perc hosszúságú televíziófilmek, valamint legfeljebb 2 epizódból álló, epizódonként minimum 25, maximum 50 perc hosszúságú televíziófilm-sorozatok kaphatnak támogatást.

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

a pályázati eljárás elnevezése

FEHÉRGYÖRGY2017

első szakasz

(a szinopszis űrlap és a dramaturgiai leírást tartalmazó szinopszis beadási határideje/időszaka)

2017. március 23.

12:00

második szakasz

(a bizottság és a pályázók – a rendező és a producer – legfeljebb 20 perces konzultációja)

2017. május 2. – 12.

harmadik szakasz

(pályázat beadási időszak)

2017. május 16. – június 8.

12:00

a Médiatanács döntésének határideje

2017. július 25.

a TV-film befejezési és átadási határideje

2018. szeptember 3.

a TV-film bemutatásának határideje

2019. február 28.

Szinopszist, illetve pályázatot kizárólag elektronikus úton – Ügyfélkapun keresztül, a pályázati dokumentáció részét képező ÁNYK űrlapon – lehet benyújtani, az ÁPF II. fejezet 9. és 10. pontjában rögzített, illetve a felhívásban meghatározott feltételekkel és felsorolt mellékletekkel együtt.

A támogatást a Médiatanács a pályázatban rögzített tervezett összköltség arányában ítéli meg úgy, hogy az ne haladja meg

  • a) sem a tervezett összköltség 75%-át (támogatott ráfordítási arány),
  • b) sem a 120.000.000 Ft-ot.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában beküldendő szinopszis űrlap és melléklete, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem űrlap és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatósága honlapjáról (http://mecenatura.mtva.hu/).

A pályázó a pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseit az eljárás harmadik szakaszának utolsó beadási napjáig kizárólag a kerdesek@mecenatura.mtva.hu címre küldött levélben teheti fel. Az Alap legkésőbb 8 napon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak.

Az MTVA Mecenatúra Igazgatósága (Alap) tájékoztatja a pályázókat, hogy a Médiatanács az elektronikus pályáztatás tapasztalatait figyelembe véve 2016. november 8-ai hatállyal új Általános Pályázati Feltételeket fogadott el.

Az ÁPF rendelkezéseinek megfelelően az Alap honlapjáról letölthető regisztrációs lapon e-mailben történő előzetes regisztráció megszűnik.

Kérjük, hogy az érvényes pályázat benyújtásához minden esetben olvassák el figyelmesen az adott eljárás pályázati felhívása mellett az új ÁPF-et is!