MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM
2018

Pályázati eljárás

Pályázati eljárás státusza:lezárt

FEHÉRGYÖRGY2018 (TVFILM)

Beadási határidők:
2018 már. 22, 12:00:00, Pályázati felhívás 1.4. pontja szerint lezárt
Pályázat nyelve: Magyar

Pályázat televíziófilmek és televíziófilm-sorozatok gyártásának készítésére.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján a Magyar Média Mecenatúra Program keretében

háromszakaszos pályázati eljárást hirdet televíziófilmek és televíziófilm-sorozatok gyártásának vissza nem térítendő támogatására 600.000.000 Ft keretösszegben (FEHÉRGYÖRGY2018).

A pályázati eljárásban legfeljebb 70 perc hosszúságú televíziófilmek, valamint legfeljebb 2 epizódból álló, epizódonként minimum 25, maximum 50 perc hosszúságú televíziófilm-sorozatok kaphatnak támogatást.

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

a pályázati eljárás elnevezése

FEHÉRGYÖRGY2018

első szakasz

(a szinopszis űrlap és a filmalkotás történetének részletes összefoglalóját tartalmazó treatment beadási határideje/időszaka)

a felhívás megjelenésének napjától 2018. január 11.

12:00:00

második szakasz

(a bizottság és a pályázók – a rendező és a producer – legfeljebb 20 perces konzultációja)

2018. február 19. – február 28.

harmadik szakasz

(pályázat beadási időszak)

2018. március 1. – március 22.

12:00:00

a Médiatanács döntésének határideje

2018. május 8.

a filmalkotás befejezési és átadási határideje

2019. június 30.

a filmalkotás bemutatásának határideje

2019. december 31.

Szinopszist, illetve pályázatot kizárólag elektronikus úton – Ügyfélkapun keresztül, a pályázati dokumentáció részét képező ÁNYK űrlapon – lehet benyújtani az ÁPF II. fejezet 9. és 10. pontjában rögzített, illetve a felhívásban meghatározott feltételekkel és felsorolt mellékletekkel együtt.

A támogatást a Médiatanács a pályázatban rögzített tervezett összköltség arányában ítéli meg úgy, hogy az ne haladja meg

  • a) sem a tervezett összköltség 75%-át (támogatott ráfordítási arány),
  • b) sem a 120.000.000 Ft-ot.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában beküldendő szinopszis űrlap és melléklete, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem űrlap és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatósága honlapjáról (//mecenatura.mtva.hu/).

A pályázó a pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseit az eljárás harmadik szakaszának utolsó beadási napjáig, kizárólag a kerdesek@mecenatura.mtva.hu címre küldött levélben teheti fel. Az Alap legkésőbb 8 napon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak.

Az érvényes és eredményes pályázat érdekében a pályázati felhívás megismerésén túl szíveskedjék tájékozódni honlapunkon az EPR használatáról, a szükséges technikai és egyéb feltételekről!

Kérjük, minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni az adott eljárás pályázati felhívása mellett az ÁPF-et is!