MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM
2013

Pályázati eljárás

Pályázati eljárás státusza:lezárt

HUSZÁRIKZOLTÁN2013 (KISJATEKFILM)

Beadási határidők:
2013 jun. 06, 12:00:00, Pályázati felhívás 2.3.1 pontja szerint lezárt
Pályázat nyelve: Magyar

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg kisjátékfilmek és kísérleti filmek gyártásának támogatására 75.000.000 forint keretösszegben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. számú törvény (Mttv.) 137. §-ának (1) bekezdése, valamint a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján

háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg kisjátékfilmek és kísérleti filmek gyártásának támogatására 75.000.000 forint keretösszegben.

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

HUSZÁRIKZOLTÁN2013

forduló

első szakasz

(az űrlap, valamint a maximum egy-egy oldalas dramaturgiai leírást tartalmazó végleges szinopszis és a végleges rendezői koncepció elektronikus úton történő benyújtásának határideje)

2013. március 18-a 12:00 óra

második szakasz

(a bizottság a pályázókat legfeljebb 20 perces konzultációra hívja be)

2013. április 22-e és május 3-a között

harmadik szakasz

(pályázati kérelmet és annak mellékleteit kell benyújtani)

2013. május 28-a és június 5-e között, megismételt benyújtási nap: június 6-a

Az egy filmalkotásra jutó támogatás legfeljebb 8.000.000 forint.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő űrlap, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Támogatási területe honlapjáról (//tamogatas.mtva.hu/).

A pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket a pályázó az eljárás harmadik szakasza szerinti utolsó beadási napig kizárólag az alábbi címre küldött elektronikus levélben teheti fel: kerdesek@tamogatas.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak. Ezzel egyidejűleg a többi pályázó tájékoztatása érdekében a pályázati eljáráshoz kapcsolódó dokumentumok között ‘A pályázati eljárással kapcsolatos kérdések’ címen honlapján is nyilvánosságra hozza a beérkező kérdéseket és válaszokat.