MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM
2012

Pályázati eljárás

Pályázati eljárás státusza:lezárt

HUSZÁRIKZOLTÁN2012 (KISJATEKFILM)

Beadási határidők:
2012 okt. 17, 12:00:00, Pályázati felhívás 2.2.1 pontja szerint lezárt
Pályázat nyelve: Magyar

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg kisjátékfilmek és kísérleti filmek gyártásának támogatására.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. számú törvény (Mttv.) 137. §-ának (1) bekezdése, valamint a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján

Huszárik Zoltán 2012 néven

háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg kisjátékfilmek és kísérleti filmek gyártásának támogatására 60.000.000 forint keretösszegben (HUSZÁRIKZOLTÁN2012).

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

HUSZÁRIKZOLTÁN2012

forduló

első szakasz

(az űrlap, valamint a maximum egy-egy oldalas dramaturgiai leírást tartalmazó végleges szinopszis és a végleges rendezői koncepció elektronikus úton történő benyújtásának határideje)

2012. szeptember 3-a 12:00 óra

második szakasz

(a bizottság a pályázókat legfeljebb 20 perces konzultációra hívja be)

2012. szeptember 25-e és 28-a között

harmadik szakasz

(pályázati kérelmet és annak mellékleteit kell benyújtani)

2012. október 9-e és 16-a között, hiánypótlási nap: október 17-e

Az egy filmalkotásra jutó támogatás legfeljebb 8.000.000 forint.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő űrlap, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Támogatási területe honlapjáról (//tamogatas.mtva.hu/).

A pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket a pályázó az eljárás harmadik szakasza szerinti utolsó beadási napig kizárólag az alábbi címre küldött elektronikus levélben teheti fel: kerdesek@tamogatas.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak. Ezzel egyidejűleg a többi pályázó tájékoztatása érdekében a pályázati eljáráshoz kapcsolódó dokumentumok között ‘A pályázati eljárással kapcsolatos kérdések’ címen honlapján is nyilvánosságra hozza a beérkező kérdéseket és válaszokat.