MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM
2011

Pályázati eljárás

Pályázati eljárás státusza:lezárt

ISMERET2011

Beadási határidők:
2012 jan. 17, 04:00:00 lezárt
Pályázat nyelve: Magyar

Háromszakaszos pályázati eljárást hirdet meg ismeretterjesztő filmek gyártásának támogatására 110.000.000 forint keretösszegben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. számú törvény (Mttv.) 137. §-ának (1) bekezdése, valamint a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján

háromszakaszos pályázati eljárást hirdet meg ismeretterjesztő filmek gyártásának támogatására 110.000.000 forint keretösszegben

(ISMERET2011).

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

Az első szakaszban a maximum egyoldalas dramaturgiai leírást tartalmazó szinopszis (filmterv) elektronikus úton történő benyújtásának határideje 2011. november 29-e 24:00 óra.

Az eljárás második szakaszának beadási napján, azaz 2012. január 17-én 9 és 16 óra között a pályázónak a felhívás, valamint az ÁPF V. pontja szerint érvényes és teljes pályázati kérelmet és annak mellékleteit kell benyújtania pályázati díj megfizetése mellett.

Az eljárás harmadik szakaszában a bizottság a pályázati kérelmek benyújtóit személyes, legfeljebb 30 perces konzultációra hívja be 2012. február 9-e és február 23-a között.

Az egy filmalkotásra jutó támogatás önálló ismeretterjesztő film esetében legfeljebb 10.000.000 forint, két- vagy háromrészes ismeretterjesztőfilm-sorozat esetében pedig epizódonként legfeljebb 7.000.000 forint.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő pályázati adatlap, valamint az eljárás második szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei, továbbá a bemutatást vállaló médiaszolgáltató nyilatkozata letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Támogatási területe honlapjáról (//tamogatas.mtva.hu/).

A pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket az alábbi címre küldött elektronikus levélben tehetik fel: kerdesek@tamogatas.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 2 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ.

Ezzel egyidejűleg az Alap valamennyi pályázó tájékoztatása érdekében a pályázati eljáráshoz kapcsolódó dokumentumok között ‘A pályázati eljárással kapcsolatos kérdések’ címen honlapján is nyilvánosságra hozza a beérkező kérdéseket és válaszokat.