MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM
2017

Pályázati eljárás

Pályázati eljárás státusza:lezárt

NEMESKÜRTYISTVÁN2017 (TORTENELMI)

Beadási határidők:
2018 feb. 15, 12:00:00, Pályázati felhívás 1.4. pontja szerint lezárt
Pályázat nyelve: Magyar

Pályázat XX. és XXI. századi történelmi eseményeket, személyeket, helyszíneket és évfordulókat feldolgozó történelmi dokumentumfilmek készítésére.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap az Mttv. és a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján a Magyar Média Mecenatúra Program keretében

háromszakaszos pályázati eljárást hirdet archív tartalmak újrafelhasználásával készülő, XX. és XXI. századi történelmi eseményeket, személyeket, helyszíneket és évfordulókat feldolgozó történelmi dokumentumfilmek gyártásának vissza nem térítendő támogatására 105.000.000 Ft keretösszegben (NEMESKÜRTYISTVÁN2017).

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

NEMESKÜRTYISTVÁN2017

első szakasz

(a pályázati dokumentáció részét képező szinopszis űrlap, a dramaturgiai leírást tartalmazó végleges szinopszis és a rendezői koncepció, valamint a szakértői, szakirodalmi jegyzék (együtt: szinopszis) Ügyfélkapun keresztül történő benyújtásának határideje)

2017. november 9.

12:00:00

második szakasz

(a bizottság és a pályázók – a rendező és a producer – legfeljebb 20 perces konzultációja)

2018. január 8. – január 19. között

harmadik szakasz

(a pályázati kérelem űrlap és annak mellékletei Ügyfélkapun keresztül történő beküldési időszaka)

2018. január 20. – február 15.

12:00:00

a Médiatanács döntésének határideje

2018. április 10.

a filmalkotás befejezési és átadási határideje

2019. május 31.

a filmalkotás bemutatásának határideje

2019. november 30.

Az egy filmalkotásra jutó támogatás legfeljebb 25.000.000 Ft.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában beküldendő szinopszis űrlap és kapcsolódó mellékletei (szinopszis, rendezői koncepció és szakértői jegyzék), valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem űrlap és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatósága honlapjáról (//mecenatura.mtva.hu/).

A pályázó a pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseit az eljárás harmadik szakaszának utolsó beadási napjáig, kizárólag a kerdesek@mecenatura.mtva.hu címre küldött levélben teheti fel. Az Alap legkésőbb 8 napon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak

Az érvényes és eredményes pályázat érdekében a pályázati felhívás megismerésén túl szíveskedjék tájékozódni honlapunkon az EPR használatáról, a szükséges technikai és egyéb feltételekről!

Kérjük, minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni az adott eljárás pályázati felhívása mellett az új ÁPF-et is!