MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM
2014

Pályázati eljárás

Pályázati eljárás státusza:lezárt

TÖRTÉNELMI DOKUMENTUMFILM2014

Beadási határidők:
2015 jun. 02, 04:00:00, Pályázati felhívás 2.3.1 pontja szerint lezárt
Pályázat nyelve: Magyar

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg archív tartalmak újrafelhasználásával készülő történelmi dokumentumfilmek gyártásának támogatására 130.000.000 Ft keretösszegben.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. számú törvény (Mttv.) 137. §-ának (1) bekezdése, valamint a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben (ÁPF) rögzítettek alapján

háromszakaszos nyílt beadású pályázati eljárást hirdet meg archív tartalmak újrafelhasználásával készülő történelmi dokumentumfilmek gyártásának támogatására 130.000.000 Ft keretösszegben.

A pályázati eljárás három egymásra épülő szakaszból áll.

TÖRTÉNELMI DOKUMENTUMFILM2014

forduló

első szakasz

(a dramaturgiai leírást tartalmazó végleges szinopszis és a rendezői koncepció – mely tartalmazza a filmalkotás megvalósítására vonatkozó fontosabb technikai, dramaturgiai megvalósításra vonatkozó megoldásokat is – valamint a szakértői, szakirodalmi jegyzék (együtt: szinopszis) elektronikus úton történő benyújtásának határideje)

2015. február 24. 12:00

második szakasz

(a bizottság a pályázókat legfeljebb 20 perces konzultációra hívja be)

2015. április 19-e és – április 29-e között

harmadik szakasz

(pályázati kérelmet és annak mellékleteit kell benyújtani)

2015. május 24-e és június

1-je között / megismételt benyújtási nap: június 2-a

Az egy filmalkotásra jutó támogatás legfeljebb 30.000.000 Ft.

A pályázati felhívás, az eljárás első szakaszában elektronikusan beküldendő szinopszis, valamint az eljárás harmadik szakaszában benyújtandó pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Mecenatúra Igazgatósága honlapjáról (//mecenatura.mtva.hu/).

A pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket a pályázó az eljárás harmadik szakasza szerinti utolsó beadási napig kizárólag az alábbi címre küldött elektronikus levélben teheti fel: kerdesek@mecenatura.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 5 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ a pályázónak.